+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

Service af EJENDOMME

Fælles arealer – Fælles behov – Vores ansvar!

Trappevask og rengøring af fællesarealer skal bare fungere!

Ejendomsservice med fokus på service.

Jeres fælles trappe er din indgang! Jeres fælleshus er din festsal! Få en ejendomsservice der fungerer – vi holder det vi lover. – Charlotte, Renstabil. 

Vi er en servicevirksomhed der bygger på at levere den samme standard, hele året rundt. Derfor er vi meget opmærksomme på at at jeres servicebehov ændrer sig med årstiderne.

Vores medarbejdere arbejder ikke på akkord, for vi ved, at ordentlig ejendomsservice og rengøring tager den tid den tager. – Charlotte, Renstabil.

Vi har udelukkende interesse i et langt og godt samarbejde. Det kræver at vi får sat den helt rigtige ejendomsservice sammen til jer fra start, hvor vi laver en fast aftale, med plads til fleksibilitet. Det betyder ikke at jeres ejendomsservice bliver dyr, det betyder blot at kun betaler for det I har behov for. Og når der opstår andre behov på forskellige tidspunkter af året, har vi mulighed for at imødekomme jeres og ikke mindst vores egne forventninger til at udføre en god og stabil ejendomsservice. Vi har fokus på at levere en høj serviceydelse og en væsentlig service for os er økonomisk gennemskuelighed. Vi følger løbende op på at vi leverer den ejendomsservice du betaler for og det er især vigtigt når det kommer til trappevask og rengøring af fællesarealer.

Vil du have syn for sagen?

Vil du vide mere om vores ejendomsservice og hvordan vi præcis kan sammensætte den helt rigtige løsning til jeres behov og økonomi? Så hold dig ikke tilbage. Ring til Charlotte  40 17 91 91 – eller mail: charlotte@renstabil.dk

FÅ EN EJENDOMSSERVICE – DER FUNGERER!

Vi er en servicevirksomhed der leverer professionel ejendomservice. Vi indgår udelukkende langsigtede
samarbejde, der bygger på økonomisk gennemskuelighed, sammen med en stabil og fleksibel service.

Erhvervsrengøring

Hvad forventer du af din erhvervsrengøring? Rentabil er en servicevirksomhed med mange års erfaring og vi ved at vores kunder forventer 3 ting: Rentabel service, Stabil service og Fleksibel service.

Vinduespudsning

Få en stabil og rentabel vinduespudsning. Vi pudser alt fra palævinduer til glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.