+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

Vi er en SERVICE VIRKSOMHED!

Vi strækker os langt for at sikre en REN og STABIL service på alle områder.

FÅ EN TOTALLØSNING – DER FUNGERER!

REN OG STABIL

VI ER EN SERVICEVIRKSOMHED og vi strækker os langt for at sikre en REN og STABIL service på alle områder. Men vi bruger ikke meget tid på kontrolskemaer og at tælle samtlige støvpartikler – vi sikre at planlægning og oplæring af vore medarbejdere giver den effektivitet og kvalitet  som stabil rengøringsservice til dig fordre. Vi tror ikke på at enhver kan se og fornemme om det er rent og imødekommende.

Vi ved at en god relation til vore kunder er afgørende for et godt samarbejde og derfor gør vi os meget UMAGE med at lytte til dit behov, så vi sikre, at det passer sammen med vores indsats.

Vi er specialister i rengøring af kontorer og offentlige institutioner. Vi løser opgaver indenfor ejendomsservice og specielopgaver som tæpperens, gulvpleje og vinduespolering.

Vi har mange års erfaring i at servicere private kunder, også i samarbejde med det offentlige.

HVORFOR VÆLGE RENSTABIL?

Vores egne personlige værdier ses tydeligt  i den måde vi driver vores virksomhed på.

  • Vi passer godt på vores kunder.
  • Vi værdsætter vores medarbejdere.
  • Vi passer på miljøet omkring os.

Glade medarbejdere leverer den bedste service. Glæde giver ansvarsfølelse som sikre kundens tilfredshed og miljøet omkring os.

Miljøbevidsthed er et must og det viser vi i vort valg af produkter og metoder. Derfor betragter vi samarbejdet med myndigheder, der i blandt Arbejdstilsynet som en beskyttelse af vores medarbejdere og en fastholdelse af vores værdier.

Alle vores medarbejdere er lønnet via Bluegarden A/S, som er din garanti for at alle medarbejdere har dansk opholds- og arbejdstilladelse, betaler dansk skat, lønnede efter danske forhold og naturlivis har en ren straffeattest. Vi benytter ikke underleverandører til rengøring.

Vil du vide mere?

Vil du have et uforpligtende tilbud med en fast pris på en skræddersyet løsning? Så hold dig ikke tilbage – kontakt os i dag. Ring til Charlotte  40 17 91 91 – eller mail: charlotte@renstabil.dk

FÅ EN TOTALRENGØRING – DER FUNGERER!

Vi er en servicevirksomhed der leverer totalrengøring.

Vi indgår udelukkende langsigtede samarbejde, der bygger på økonomisk gennemskuelighed, sammen med en stabil og fleksibel service.

Erhvervsrengøring

Hvad forventer du af din serviceleverandør? Rentabilt er en servicevirksomhed med med mange års erfaring og vi ved at vores kunder forventer 3 ting: Rentabel service, Stabil service og Fleksibel service

Vinduespudsning

Få en stabil og rentabel vinduespudsning. Vi pudser alt fra
Palævinduer til Glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.

Gulvbehandling

Slidte gulve giver et slidt indtryk. Gulvbehandling er ikke
uoverskueligt og dyrt – se hvad vi anbefaler.