+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

Rengøring indenfor ALLE typer ERHVERV!

Hvad forventer du af din erhversrengøring?

Med Renstabil kan du altid forvente 3 ting:

Z

RENTABEL SERVICE

Z

STABIL SERVICE

Z

FLEKSIBEL SERVICE

Vi er en servicevirksomhed.

Gør erfaring forskel? Enhver kan jo gøre rent. Men mange bliver faktisk ikke bedre til at gøre rent fordi de har gjort rent i mange år, de fleste bliver bare hurtige. Vi er en servicevirksomhed. Og for at kunne levere en høj og stabil service, som du forventer af din erhvervsrengøring, skal vi være i stand til at gøre vores kunder glade hver dag, år efter år.

Vi ved at en fast, stabil og rentabel løsning for den daglige rengøring er noget der bare skal fungere. Ingen moderne virksomhed har lyst eller tid til at tænke på rengøring, det skal passe sig selv, med en aftale du ved lever helt op til dine økonomiske forventninger.

God kommunikation er vigtig for en stabil erhvervsrengøring og for at imødekomme dine forventninger, behov og økonomi. Det afgørende for et godt samarbejde er at vi sammen får disse faktorer afstemt fra starten og ikke mindst fremadrettet, da servicebehov ofte ændrer sig.

Service er lig med tillid! Og netop fordi vi har en lang historie i at leverer god service, kan du roligt forvente lidt mere. Vi holder det vi lover – en aftale er en aftale. Vi strækker os langt for at levere en rentabel, stabil og fleksibel service og erhvervsrengøring.

Billig Rengøring? Få en skræddersyet løsning.

Ingen gider betale for en erhvervsrengøring der ikke fungerer, uanset hvor billig den er. Men ordentlig og stabil rengøring behøver ikke være dyrt – den skal blot sættes rigtig sammen, så den passer præcis til din virksomhed. Der er ingen grund til at betale for en masse serviceydelser du ikke har behov for.

Der er stor forskel på hvordan virksomheder prioriterer rengøring. Vi er en servicevirksomhed, der har erfaringen og ekspertisen til at skræddersy den perfekte rengøring til din virksomhed – der holder!

Vi skræddersyer din erhvervsrengøring ud fra tre faste parametre:

  • Kvadratmeterpris
  • Visuel vurdering
  • Generelt skøn af opgavens omfang

Vi gennemgår altid alle parametre og andre behov sammen med vores kunde, så vi kan tage alle forhold til din virksomhed med i betragtning.  Derved får du den service du betaler for!

Et effektivt team.

Bag facaden hos Renstabil møder du et effektivt team af glade medarbejdere. Vi samler på glade medarbejdere, for vi ved det giver glade kunder. Enhver kan gøre rent, men det er langtfra alle der er serviceminded til at levere en stabil og ordentlig rengøring – hver dag. Vores medarbejdere er nøje udvalgt til at kunne levere den høje servicekvalitet og rengøring vi efterspørger til vores kunder. Og fælles for os alle på teamet er at vi har det bedst med os selv og hinanden, når vi yder en optimal indsats. Har du brug for et par ekstra hænder? Så hjælper vi gerne med de praktiske opgaver der opstår i en travl virksomhed. I stedet for at bestille dyre håndværkere til at hænge billeder og malerier op, samle kontor møbler, eller måske har du brug for et par ekstra flyttefolk, står vi som udgangspunkt altid parate til at hjælpe. Erhvervsrengøring er vores spidskompetence. Men vi gør os stor umage med at lytte til vores kunders behov og smøger gerne ærmerne op for at levere ekstra god service.

FÅ EN TOTALRENGØRING – DER FUNGERER!

Vi er en servicevirksomhed der leverer totalrengøring.
Vi indgår udelukkende langsigtet samarbejde, der bygger på økonomisk gennemskuelighed, sammen med en stabil og fleksibel service.

Vinduespudsning

Få en stabil og rentabel vinduespudsning. Vi pudser alt fra palævinduer til glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.