+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

Vi giver dine GULVE den RIGTIGE behandling!

Slidte gulve giver et slidt indtryk!

Gulvbehandling er ikke uoverskueligt og dyrt…

7

TRÆGULVE

7

SLIDBELASTEDE LINOLIUMGULVE

7

STENGULVE OG KLINKER

Hvordan ser dine gulve ud?

Gulvbehandling bliver ofte udskudt fordi det kan virke uoverskueligt og dyrt
– men det behøver ikke være sådan! 

Vores gulvbehandling, uanset om det er tæpperensning eller overfladebehandling af hårde gulve, udføres når din virksomhed er lukket, eller når det passer dig.

Vi er eksperter i vedligeholdelse af gulve, i forhold til den belastning de udsættes for. Vi sammensætter den helt rigtige plan for din gulvbehandling. Det giver dine gulve de optimale omstændigheder for en meget længere levetid.

Igennem tiden har vi udviklet effektive gulvbehandlinger, der sikrer dig et godt og professionelt resultat. Vores gulvbehandling er også udviklet med henblik på særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi gulvbehandler:

  • Tæpperensning
  • Oliering af trægulve
  • Polish behandling af trægulve
  • Polish behandling af linoleumsgulve.
  • Lud og sæbebehandling af trægulve.

Brug for råd?

Uheldet kan komme over os alle og hvis du står med nogle nye eller gamle pletter på dine gulve, så hold dig ikke tilbage fra at ringe til Charlotte. Vi har et stor knowhow når det kommer til gulvbehandling og vi kan hurtigt vurdere hvilken gulvbehandling der kræves. Har du ægte tæpper, der trænger til en kærlig behandling? Så har vi de helt optimale og skånsomme behandlinger, der vil give dine tæpper deres glans tilbage. Vi kan vaske tæpperne med en speciel fedtsæbe som indeholder lanolin, så ulden ikke bliver affedtet, men bevarer slidstyrken, glansen og den smudsafvisende effekt. Vi har de bedste behandlinger til dine ægte tæpper, der effektivt fjerner snavs og pletter, uden dine flotte og kostelige tæpper tager skade. Har du brug for at få vurderet hvad vi gøre for dine gulve? Så hold dig ikke tilbage fra at ringe til Charlotte og få præcis rådgivning om gulvbehandling. Ring til Charlotte  40 17 91 91 – eller mail: charlotte@renstabil.dk

FÅ GULVBEHANDLING DER HOLDER!

Overfladebehandling af gulve kræver håndelag og de rigtige produkter. Gulvvask fjerner skidtet men det giver ikke dit
gulv længere levetid, ej heller den rette slidstyrke i overfladen – det gør gulvbehandling med omtanke.

Erhvervsrengøring

Hvad forventer du af din erhvervsrengøring? Rentabil er en servicevirksomhed med mange års erfaring og vi ved at vores kunder forventer 3 ting: Rentabel service, Stabil service og Fleksibel service.

Vinduespudsning

Få en stabil og rentabel vinduespudsning. Vi pudser alt fra
palævinduer til glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.

Privat Rengøring

Det handler om tillid, tillid, tillid. Vores medarbejdere er håndplukket og uddannet til netop dette arbejde da vi ved at det ikke kun handler om god service men også menneskelig forståelse.