+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

NEWS – TIPS og gode idéer!

Få Fredags TIPS og vær med i GÆT & VIND ved at følge os på Facebook

FÅ EN TOTALLØSNING – DER FUNGERER!

Fredags TIPS! GLASKLUDEN

Glaskluden er den helt rigtige løsning når du skal pudse Ipad, TV skærm mm. Det gøres uden pudsemiddel eller spray. Kun med RENT VAND!!

SE HVORDAN!

For de flest virker det helt uoverkommeligt at pleje gulve..

Det nye gulv ståler og ser flot ud – MEN VI VED GODT DEDT IKKE VARER VED – og hvad skal man stille op.

Vi har mange års erfaring i at pleje og behandle trægulve. Vi ved hvad der skal til og hvor ofte det skal gøres for at bevare en stærk overflade der er smudsafvisende.

Ser dine gulve kedelige og trætte ud så få dig en snak med vores gulvteam om behandling og pris. Trægulve skal behandles professionelt – det gør vi! Ring 40 17 91 91

Er dine gulve rene?

Vi oplever gang på gang at vore nye kunder bliver overrasket over hvor beskidte gulve de har. Mangelfuld rengøring og pleje resulterer i at gulve bliver GAMMEL BESKIDT.

Gulve der ikke rengøres og plejes har en kort levetid, giver dårlig indeklima (vi kalder det DÅRLIG LUGT!) og sender et dårligt signal til ansatte og kunder.

Vil du ha´ RENE GULVE så ring til os og få mere information om hvilken type behandling DINE GULVE skal have.

Fredags TIPS! Fjern KALK LET

Vi ved alt for godt hvor svært det kan være at fjerne kalk med kalkfjerner eller det der er værre, skurekrem og skuresvamp som ødelægger overfladen. Kalkaflejringer fjernes LET med PIMO sten.

SE HVOR NEMT!

RenstabilFACEBOOK – FØLG OS!

Følg Renstabil på Facebook og få MANGE tips og idéer til rengøring og vær med i vores GÆT & Vind konkurrencer samt meget mere…

Kan det BETALE sig?

Ofte stilles spørgsmålet af vore kunder når de investerer i nye erhvervsbygninger og gulve ved overtagelsen er beskidte og slidte.

Et kvalitetsgulv kan i mange tilfælde renoveres med oprensning og overfladebehandling. Der er en betydelig besparelse ved det og resultatet taler for sig selv.

Det kræver erfaring at overflade behandle slidte og meget beskidte gulve. Det vil i nogle tilfælde være nødvendigt at slibe gulvoverflade let for at rette op på slitageskader af gulvet. Hvis du har slidte og meget beskidte gulve der ser kedelige ud så få vores gulvteam til at give dig en vurdering af hvad der skal til for at rette op på det.

Det kan BETALE sig!

Fredags TIPS! HUSK TANDBØRSTEN

I Fredags TIPS skal du se noget du ikke vidste at du manglede…

SE HVORFOR!

GÆT & VIND!

Gæt hvor mange PROFI Fiberklude der er og vi trækker lod blandt vore venner om 10 stk. PROFI Fiberklude. Vi giver vinderen af de 10 stk. PROFI Fiberklude personligt besked.
_______
Så har vi trukket lod blandt vores venner der gættede rigtigt.
STORT TILLYKKE TIL JETTE SOM GÆTTEDE RIGTIGT.
Der var 40 PROFI Fiberklude fra Ditlev Jørgensen – Rosenkrantzgade i Århus.
Tak fordi i deltog.