+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

Privat Rengøring

Det handler om tillid, tillid, tillid.

|

Vi laver en skræddersyet løsning, der passer præcis til dig!

– Charlotte, Renstabil

En professionel servicevirksomhed.

Vi startede vores virksomhed i Århus med privat rengøring. Og ved at holde fuld fokus på at yde optimal service, spredte tilliden til vores lille virksomhed sig hurtigt i de århusianske hjem.

Det er klogt at være kritisk, når det kommer til privat rengøring. Det er ikke nemt at finde de helt rigtige og servicemindede mennesker, som du har lyst til at lukke ind i dit private hjem og som samtidig kan udføre rengøringen på en hensigtsmæssig måde, der holder i længden.

Privat rengøring er grænseoverskridende for mange, men sammen med os er du i trygge hænder. Vi er interesseret i at sammensætte den helt rigtige løsning til dig, så vi kan få et langt og godt samarbejde.

Vi er en servicevirksomhed og professionel service kræver at vi har fokus på meget mere end god rengøring. Det handler ganske enkelt om de rigtige mennesker til jobbet.

Alle vore medarbejdere er håndplukket og uddannet til netop dette arbejde, fordi vi ved hvor meget menneskelig forståelse betyder. Vi udfører alle serviceopgaver i dit hjem med godt humør.


01. Det første møde.

Charlotte kommer ud til dig efter aftale. Det er vigtigt for os at vi sammen finder frem til præcis de servicebehov du har og dine forventninger til din privat rengøring. Har du behov for samarbejde med kommunen, har vi også erfaring med hvordan det skal sættes helt rigtigt sammen.

Mødet varer typisk mindre en end time. 

 

02. Den første plan. 

Det første vi gør er at finde de helt rigtige medarbejdere til opgaven. Herefter ligger Charlotte en fast plan for din privat rengøring med de faste tidspunkter vi vil udføre rengøringen på, sammen med en fast pris.

 

03. Den første gang.

Første gang er altid den sværeste. Derfor følger Charlotte alle nye opstart nøje, indtil hun har tillid til at din privat rengøring kører på skinner.

 

04. Den første ændring.

Ofte ændrer dit servicebehov sig og det er en helt naturlig proces. Men det er vigtigt at vi holder den gode dialog åben, så vi hurtigt kan imødekomme dine forventninger og nye behov for din privat rengøring.

Ring til Charlotte, hvis du har behov for justeringer.

FÅ EN TOTALRENGØRING – DER FUNGERER!

Vi er en servicevirksomhed der leverer totalrengøring. Vi indgår udelukkende langsigtede
samarbejde, der bygger på økonomisk gennemskuelighed, sammen med en stabil og fleksibel service.

Vinduespudsning

Få en stabil og rentabel vinduespudsning. Vi pudser alt fra
palævinduer til glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.

Erhvervsrengøring

Hvad forventer du af din erhvervsrengøring? Rentabil er en servicevirksomhed med mange års erfaring og vi ved at vores kunder forventer 3 ting: Rentabel service, Stabil service og Fleksibel service.