+45 40179292 charlotte@renstabil.dk

StabilVinduespudser.dk

Vi pudser alt fra palævinduer til 17 meter høje glasfacader med vores SOFTWATER-SYSTEM.

TRADITIONEL VINDUESPUDSNING
SOFTWATER-SYSTEM VASKEANLÆG
FACADERENS

Få en fast pris på din vinduespudsning.

Det ser godt ud når din virksomhed lige har fået pudset vinduer. Og det er virkelig trist at sidde inde bag beskidte og tilsmudsede ruder.

Byd solen indenfor med en stabil vinduespudsning og få en fast abonnementspris eller et enkeltstående etreprise, når du har behov.

Du bestemmer.

Er du til det moderne, eller den gode gamle traditionelle vinduespudsning? Du bestemmer selv. Vi har et moderne og veludviklet SOFTWATER-SYSTEM, der vasker dine vinduer grundigt, hurtigt og effektivt til den optimale pris og kvalitet. I nogle situationer kan traditionel vinduespudsning være at fortrække hvis der er pladsmangel eller vi skal ind i en baggård hvor det er for tidskrævende at bruge vaskeanlægget. Hvad enten vi bruger vaskeanlæg eller traditionel vinduespudsning vil du erfare at kvaliteten er ens og helt i top ved begge metoder.  

SOFTWATER-SYSTEM er især en fordel:

  • Alternativ til dyr leje af lift
  • Tidsbesparende ift. meget stigearbejde
  • Grundig og hurtig til store glasfacader. 
  • Generel stor tidsbesparelse ved større bygninger. 

  “Vi er altid friske på at give dig et tilbud, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os!”  – Charlotte Ring til Charlotte  40 17 91 91 – eller mail: charlotte@renstabil.dk

VINDUESPUDSNING – SOM AFTALT!

Når vi laver en aftale om vinduespudsning af alle vinduer hver måned – så pudser vi alle vinduer –  hver måned.
Den løsning vi tilbyder dig er økonomisk gennemskuelig, sammen med en stabil og fleksibel service.

Erhvervsrengøring

Hvad forventer du af din erhvervsrengøring? Rentabil er en servicevirksomhed med mange års erfaring og vi ved at vores kunder forventer 3 ting: Rentabel service. Stabil service og Fleksibel service.

Privat Rengøring

Det handler om tillid, tillid, tillid. Vores medarbejdere er håndplukket og uddannet til netop dette arbejde da vi ved at det ikke kun handler om god service men også menneskelig forståelse.