+45 40179191 charlotte@renstabil.dk

StabilJob – Alle fortjener et job.

Hvad er StabilJob?

Vi mener at alle fortjener et job. Hos RenStabil A/S er vi derfor stolte over at introducere StabilJob. I samarbejde med Kommuner, samt støtte og interesse fra private og offentlige virksomheder har vi mulighed for at tilbyde et StabilJob. StabilJob er et tilbud til dig eller din kollega der pludselig rammes af udfordringer, som gør at et almindeligt job er meget mere end det du magter lige nu.

Gør en forskel

StabilJob – mere end blot et arbejde! 

For de fleste handler et arbejde om langt mere end blot noget at stå op til. Det er i høj grad vores identitet og det at kunne bruge sig selv, ja det at føle tilfredshed, der betyder meget for os. Derfor er det ekstra hårdt når vi rammes og ikke længere magter det vi kunne før og derfor kan få timers arbejde om ugen, hvor vi møder kollegaer, gøre en stor forskel i dagligdagen.  Glæden ved at have et arbejde og være en del af et team, kan for de fleste gøre en stor forskel i den dagligdag vi alle har.  Det er måske ikke så mærkeligt, for det er ofte på vores arbejde, vi møder nye relationer. Gennem vores arbejde får vi også mulighed for at bruge, udfolde og udvikle forskellige sider af os selv.

Hvad virksomhederne siger!

“Vi har gennem 4 år samarbejdet med Renstabil omkring rengøring af vores kontorfællesskab. Det har udelukkende været en positiv oplevelse. Vi valgte i sin tid Renstabil, fordi de ansætter folk der af forskellige årsager har brug for at være tilknyttet arbejdsmarked på særlige vilkår.

Det var væsentligt for os, at vi havde mulighed for at hjælpe de ansatte ind på arbejdsmarkedet igen. Det var derfor også vigtigt for os, at vi i hverdagen møder de ansatte, så de også får et kollegaskab med os andre.

Vi er super tilfredse med deres indsats og de er en uundværlig del af at kunne drive et kontorfællesskab. Stor ros til Renstabil for at være med til at hjælpe folk ind på arbejdsmarkedet.”

Martin Lyngby Hansen Adm. direktør Sofus 

“På Steiner Skolen i Aarhus arbejder vi med verdensmålene, og vil gerne bidrage med det vi kan. For os er alle mennesker vigtige og skal ses som det de er!

Vi har derfor et samarbejde med RenStabil, hvor mennesker med forskellige ressourcer, kan hjælpe os med at vores Skole, er et rart og rent sted at være. RenStabil sørge her for, at hver enkelt arbejdsopgave tilpasses, så alle får en god oplevelse og føler sig værdsat.

Det er vigtigt at vi alle yder en indsats og samarbejder om det – så alle kan føle at der er en mening med/i livet!

Poul Fasdal, Adm. leder – Steiner Skolen Aarhus

Hvorfor StabilJob? 

Skæddersyet

I samarbejde med virksomheder og med hjælp fra din konsulent tilrettelægger vi et StabilJob som tilgodeser dine behov. 

Mentor Ordning

Du vil i nært samarbejde med vores StabilJob mentor opleve at StabilJob ordningen som et stærkt fundament i din dagligdag.

Personlig Udvikling

Gennem dit arbejde får du mulighed for at bruge, udfolde og udvikle forskellige sider af dig selv.

Erfaring

Vores erfaringer er gode og vi har set hvor stor en forskel et StabilJob kan gøre for både dig og os.

Kontakt os

Telefon

+45 4017 9191

Telefontid

Man - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: Efter aftale

Adresse

Ellemosevej 63 
8310 Tranbjerg